Jun 13, 2011

Shiseido - Day Lily (orange lipstick) !

SHISEIDO ~ Day Lily

Must have šminka za to pomlad/poletje. Ravno ta odtenek so letos nosili modeli na reviji Marc Jacobsa na New York Fashion Week-u. 


 Šminko so sicer matirali s pudrom, meni pa je bolj všeč juicy videz. Je čudovite pomarančaste barve in ima notri droben zlat shimmer. Obstojna ni ravno najbolj, kar me tudi ne moti, si jo pač večkrat na dan nanesem. Nasplošno pa imam s Shiseido šminkami same dobre izkušnje- super so pigmentirane in še vlažilne. Definitivno se bo še kakšna znašla v moji torbici.





 Tudi embalaža mi je všeč, čeprav je minimalistična:


Cena: 23 eur

Ste si že priskrbele oranžno šminko/lipgloss? :)

14 comments:

  1. Drzno!Zgleda ful hudo...sem razmišljala o nakupu kkšne bolje barvite šminke pa je zaenkrat pri tem tudi ostalo :P ful bi mela tako roza/vijolčno...oh ja, mogoče se kdaj opogumim!

    ReplyDelete
  2. Luštna šminka <3 Bi jo takoj imela, če doma že ne bi imela 2 oranžni šminki :)

    ReplyDelete
  3. Wow! Zgleda ful dobro! Moja mama si jo bo ziher nabavla (ma nekaj z oranžnimi šminkami, nihče od domačih ne ve od kdaj in zakaj) ;) No, glede na to, da na tebi pride tako leto pa bi tudi sama probala kaj takšnega. Najprej bom seveda kupla eno smešno poceni, da sploh vidim, če mi odtenek pristaja, nato pa malo tadražjo ;) Je pa ful lepa!

    ReplyDelete
  4. Ana, jaz še imam eno vprašanje. Mogoče je malo butasto, ampak ok :) Kako misliš so nardili s pudrom matirali to šminko? Jaz hočem vedno to nardit pa mi ne uspe. Ne maram teh glossy šmink, ampak mi do zdaj še nikoli ni uspelo, da bi uspela takšno šminko nardit mat :) Okej, mogoče se sliši zakomplicirano, ampak mogoče boš vedla kaj mislim ;)

    ReplyDelete
  5. .sparkle*- Jaz sem se tudi dolgo branila teh živih šmink, letos sem se pa opogumila in si kupila to oranžno in še Sleek fuchsio in sta obe2 super! Kar pogumno ;)

    goga- Res je kulska, ampak če že imaš 2, potem res ne rabiš še 3-je :) So pa zanimivi ti oranžni odtenki.. :)

    Tjasa- Ja, izprobaj, boš videla, da sploh ni tak čudno. Jaz sem bila do prejšnega leta zvesta kožnim barvam in rdeči šminki (tu pa tam), letos sem se pa opogumila in nosim žive barve na ustnicah! ;) Glede matiranja- prebrala sem, da so zmatirali z oranžnim pudrom/senčilom v prahu. Če ga nimaš lahko poskusiš z navadnim pudrom v prahu. Ustnice namazane s šminko odtisni v robček, in gor potapkaj puder. It works! Sem izprobala :) Je pa res, da ti kožni pudri potem tudi spremenijo odtenek, tako da bi super bilo, da poskusiš s takim odtenkom, kot je šminka.

    ReplyDelete
  6. Aja Tjasa, najlažje od vsega pa je, da si kupiš mat šminko. :D

    ReplyDelete
  7. Super, še vedno čakam da se mi kaj premakne in bom zbrala pogum za oranžno. :D

    ReplyDelete
  8. Ufff jst si pa ne upam met tko živih barv na ustnicah oz. rdeča šminka je izjema....čeprav iščem en lep oranžen oddtenek lip glossa že lep čas ampak v bolj pastelni barvi...Na drugih te žive barve lepo izpadejo..na meni žal ne.

    ReplyDelete
  9. waw ja super huda barva! jaz imam letos bolj pink šminka obsesijo ampak oranžna je tudi na wl.. morem do mac-a spet prit =))

    ReplyDelete
  10. Kok hude slike <3 Ja ful je lepa, in res ti paše :) Mene pa nekak ne prime tale trend, čeprav sm že gledala Vegas Volt od MACa in je ful lep odtenek. Sam kok mora ta šminka lepo zgledat v kombinaciji s tvojimi lasmi! Res lepo <3

    ReplyDelete
  11. Nina- Nič čakat, kar pogumno :P

    Katja- Sej jaz si tudi sebe nisem predstavljala v živih barvah, ampak zdej mi je pa prav kul :) Srečno pri iskanju glossa!

    Mancina- Ja Mac je pa Mac <3 Ampak tud tale šminkica ni slaba ;)

    Summer- O hvala ;) Se mi pa zdi, da bi tale šminka čisto vsaki pasala. Full popestri obraz ;)

    rose petals- Thanks!

    ReplyDelete
  12. Čeprav oranžne skoraj da ne maram, se mi pa dopadejo oranžni odtenki na ustnicah! Hude slike!!!!

    ReplyDelete
  13. Stravadorskiy- Jaz sem se šele letos spoprijateljila z oranžno, prej mi tudi ni bila preveč všeč :D Pa hvala!

    ReplyDelete