Jun 17, 2011

Illamasqua cream blusher - Promise

Kot obljubljeno, je tu review kremnega rdečila Illamasqua, odtenek Promise.
Rdečilo je v lični embalaži, tako da jo to že prvi plus, seveda če "padate" na embalaže (jaz ja). Je baby pink barve in ne zelo goste teksture, tako da se lepo nanaša. Barvo sem si sama postopoma določala, saj da vsaka plast intenzivnejši odtenek. Meni sta bili 2 plasti dovolj, saj ne maram preveč živih ličk. Nanašala sem ga kar s prsti, tako da me zanima s čim ve nanašate kremna senčila? Sicer me nanašanje s prsti ne moti, ampak se mi zdi nanos s čopičem bolj higienski. Kremni blusher pride lepo tudi v kombinaciji z rdečilom v prahu/kamnu. Sama sem ga poskusila v kombinaciji z Lily Lolo - Oh La La odtenkom.
Edini minus je cena, saj rdečilo stane dobrih 20 eur. No, meni ni žal, da sem ga kupila.

In še slike:




 (Na zadnji sliki je blusher na goli koži, brez pudra.)

To je moj prvi baby pink odtenek za lička. Sem bila vedno skeptična, da deluje preveč umetno, ampak moram reči, da mi je zelo všeč.

18 comments:

  1. Ful je lep, res lepa baby pink! ♥ Blushev pa res nikoli nimam preveč, nemorem brez njih. :)

    ReplyDelete
  2. V bistvu se ti blushi super nanasajo s stippling brush-i.
    Meni so tudi njihovi blushi ful vsec, se obstojnost je super!

    ReplyDelete
  3. Ivana jaz imam tudi neko čudno obsesijo z blushi zadnje čase. Nevem kaj je to :)

    Tamara hvala za nasvet glede čopiča! <3

    sugarhoneybaby super je, da! ;)

    ReplyDelete
  4. Tut js nanašam kremne blusherje s stippling čopičem, včasih grem pa še s kabukijem čez, da se bolj 'zblenda' s kožo :) Ful lep je tale odtenek in Illamasqua blusherji so res the best. Edino kar pazi je, da se ti ne stopi - men se je enkrat poleti čist, tko da če je res vroče, ga mam kr v hladilniku :D

    ReplyDelete
  5. Great color for the summer!
    check out our blog?

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. Meni se zdi malo prevec intenziven, a je mozno, ker je brez podlage. Sama te vrste se nisem uporabila, sem pa zelo zadovoljna s pink blushem v prahu od Essence.

    ReplyDelete
  8. Summer- Kater čopič točno pa imaš, firma? A prav topi se? Ojoj :) Bom pazila nanj, hvala za info!

    fashionproof- Yes, it is! Thanks! I`ll check it ;)

    Zala- Ubistvu je intenzivnost odvisna od plasti, ki jih daš. Jaz sem nanesla 2 plasti. Verjetno, bi tebi ena zadostovala ;)

    ReplyDelete
  9. Tale čopič uporabljam: http://www.sigmabeauty.com/product_p/f50.htm Nameravam pa sprobat še tega: http://www.sigmabeauty.com/Sigma_Flat_Top_Synthetic_Kabuki_F_80_p/f80.htm Je nekak mešanca med kabukijem pa stippling brushem, tko da pomojem je perfect :)

    ReplyDelete
  10. O hvala ti <3 Študiram, da bi si kr njihov travel set naročila :)

    ReplyDelete
  11. Ful se splača, pa še carine ne plačaš, ker vedno napišejo, da je gift :) Preden naročiš pa še mal pobrski po blogih pa Youtube, ker je poln kod za popuste, trenutno je za -10% koda ALL2011

    ReplyDelete
  12. No sej carine me je bilo malo strah, čeprav tudi če bi jo plačala, bi me čopiči ceneje prišli kot kakšni Mac-ovi. Hvala za kodo :* Zdej se sam morem odločit kakšno barvo bi, ker vidim, da imajo te set-e v večih barvah. :)

    ReplyDelete
  13. joj ja jaz tudi sanjam o teh sigma čopičih že celo večnost, pa se še kar nisem uspela spravt naročit... drugač pa jaz tudi kremnega nanašam s stiplong čopičem. barva tega je pa super poletna, čist všeč =) jaz imam take barve od sleek pixie pink pa mi je ful <3

    ReplyDelete
  14. Mancina- Jaz jih bom kar danes naročila, če ne bom spet denar za druge manj potrebne stvari zapravila :D Grem pogooglat Sleek-ov odtenek :P

    ReplyDelete
  15. kater set si naročila? jaz sem šla gledat mal kaj bi imela, pa se nisem mogla odločit med njihovimi seti. =)

    ReplyDelete
  16. Za tega sem se odločila: http://www.sigmabeauty.com/product_p/tk001.htm Mi najbolj odgovarjajo čopiči, pa še barva mi je všeč.

    ReplyDelete
  17. o super, če se ti bo le dalo sporoči kako si zadovoljna z njimi, k me ful zanima =)

    ReplyDelete