Dec 11, 2013

STAR GAZER CHROME + NOTD #213

I received 3 Star Gazer Chrome beauties from Bodizenska and today i am showing you my first pick, number 232 - silver chrome nail polish, one-coater. Perfect for December parties.


From L-R: 235, 234, 232 (Get them here.)


 STAR GAZER ~ 232 
(1 coat)
Inspiration:


27 comments:

 1. Zanimivo pakiranje laka :) Pa lepa srebrna je :)

  xo
  Sabina

  ReplyDelete
 2. OmG! kakšen perfect lak, in spet ti tvoji preprfektni nohtki. ahhhh<3

  ReplyDelete
 3. ni boljšga kot hud chrome srebrn lak! <3

  ReplyDelete
 4. uuu hude flaške!

  http://itislovelyfood.blogspot.com

  ReplyDelete
 5. Hudi so, ampak ti chrome sploh ne pašejo na moje nohte..

  ReplyDelete
 6. všeč mi je, samo jaz bi tako rada odkrila lak, ki bi odtehtal naziv "foil", torej da bi bil enak kot je steklenička, oz. da ima efekt dejanskih nalepk, ker s tistim shine-om se ne more kosat nič. verjetno je to precej impossible, ampak ja. :D it'd be a dream come true. sicer maš pa itak najlepše manikure in izbira barv mi je vedno odlična, ne maram zmatranih običajnih odtenkov. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tudi jaz bi se veselila takšnega odtenka, upam da jim nekoč uspe ustvarit foil efekt. In hvala za takšen kompliment, means a lot! :)

   Delete
 7. Jaz sem ga prejela od iste trgovine in mi je kar všeč, ampak moram priznati, da sem pričaskovala, da bodo poteze od čopiča manj vidne in bo imel bolj mirror efekt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meni pa te črte niso moteče, mi je všeč takšen nepopoln look :)

   Delete
 8. Te lakce pa prvič vidim, me prav zanima, kako izgledata še druga dva... Drugač pa tudi mene motijo tele vidne črte na vseh drugih lakih in barvah, ampak na tej srebrni barvi pa izgleda prav lepo..

  ReplyDelete