Apr 13, 2012

US and UK purchases

When a postman rings your bell and makes your day...


I ordered Revlon Lip Butter (finally ♥), Cover Girl Lash blast mascara (which is already in my sister`s hands and i need to order another one for myself) and Eos Lip Balm from various sellers on eBay and Tangle Teezer from Asos ( i needed a new one since my previous was totally damaged).

EOS Summer Fruit:


(Smells yummi!)

REVLON Sweet Tart:


(Now I get the obsession with this Lip Butter- it`s amazing!)

TANGLE TEEZER:


(The best brush for gentle detangling.)

19 comments:

  1. Eos-ki so zakooon :D js sm lih 2 dni nazaj dobila svoje 2 :P (še dobro da mamo e-bay) :P in ful lepo dišita...mam pa Strawberry sorbet in Passion Fruit :)

    Skratka, zdej sto na WL še Lemon drop, Sweet mint in Honeydew (al kaj je že?) :P

    Kul nakup <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wooow, sploh nisem vedela, da obstaja toliko različnih, jaz sem tega kar "na blef" vzela in mi je všeč :)

      Delete
  2. uh poročaj kko se bo EOS obnesel, js ga tut nameravam nabavit. tangle teezer je p itk carski! kaj pa je blo, da se ti je prejšnji uničil?

    ReplyDelete
    Replies
    1. EOS mi je sicer všeč, ampak ni pa nič posebnega (če sem čisto iskrena). Velik plus je edino to, da super diši in je malo drugačne oblike :)
      TT pa sem imela že ene 3 lete in so se ščetine usločile, pa skoz mi je narazen šel, tako da je bil zadnji čas, da sem naročila novega. ;)

      Delete
  3. super stvari :) ful lep TT..in poročaj kako se ti zdijo kaj EOSki :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bom kar kopirala, kar sem že Manci napisala: "EOS mi je sicer všeč, ampak ni pa nič posebnega (če sem čisto iskrena). Velik plus je edino to, da super diši in je malo drugačne oblike :)."

      Delete
  4. Jaz ravno zaključujem SUmmer Fruit Eos jajčko. :) Pa jo imam že mesece konstantno v uporabi, naslednji je pa Strawberry Sorbet. :)) Krasne pridobitve. :)

    ReplyDelete
  5. Jooooj kako sem zdejle jealous. :D Js si takooo želim ta lip butter, da se mi hoče zmešat. O Eosu sploh ne bom zgubljala besed, ker je na mojem WL že celo večnost. Tole maskaro moram nujno sprobat, ker jo ful hvalijo... Tangle Teezer pa že imam, ampak je tvoj tako lep, da bi si najraje še enga kupila :) xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, si me pa nasmejala! Lip butter si res čimprej priskrbi, ker je super! Jaz sem ga na vsakem 2. blogu že videla in sem si rekla, da ga moram čimprej izprobat...in ja, je res MUST!

      Delete
  6. Vse je videti ful dobro...istega tangle teazerja mam tudi jst na wl:)) mam miinii verzijo pa se mi zdi, da ne opravlja svojo funkcijo več tok dobro zdaj, ko so mam dolge lase tkoda sem rekla da si morem še klasičnega nabavit:D ....pa tale EOS balm je videti zelo zanimiv:)) PS- kje si pa naročila od Revlon šminkico?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Meni je mini TT sicer super za v torbico, drugače pa je veliki dosti boljši, sploh za mojo grivo. :) Revlon je pa iz eBaya (US).

      Delete
  7. Tangle Teezer saved my life, resno. Do takrat ko sm si ga kupla sm se lih da ne do joka spravla s česanjem ker so se mi tk mežlali lasje. :/ Zdej je pa ful uredu! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja res je, meni je to tudi eden boljih "kozmetičnih" izdelkov.

      Delete
  8. super stvari :) eos je tut na moji WL in pa šminka je ful hude barve <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala;) Šminka je pa super, čeprav sem barvo čisto "na blef" izbrala :D

      Delete
  9. Tudi jaz moram iti končno na lov za telimi Revlon lip butters!

    http://www.sandra-thepuzzleofmylife.blogspot.com/

    ReplyDelete