Sep 26, 2011

Rimske terme (business, wellness, spa resort)

Yesterday i went with my sister and her family to Rimske terme. They had family photo shooting and i helped them to entertain Julija (my niece). My sister picked this place and i was there for the first time (they opened it this summer). I was impressed! The place is amazing. Hotel, wellness, pools, sauna....everything is perfectly made. I had feeling i was somewhere abroad, i couldn˙t believe that something like this exists in Slovenija. 
So, if you don`t know where to take your partners for the weekend, here is the answer- Rimske Toplice. Take a look:













Wonderful, right?
Pictures are taken from their official website: http://www.rimske-terme.si/
Check it out!

10 comments:

  1. Ja, okolica pa taka, da ti slabo postane. Se večkrat peljem skozi Rimske in mi res ni jasno, kako nameravajo zaslužiti s temi termami. No, že vejo.

    ReplyDelete
  2. nihrida- Haha :) Ubistvu so Rimske kot kraj zelo "bedne", sama okolica term, pa je urejena. Ta njihov park s sekvojami, ruska steza,...to je vse "tipi-topi", tako da, če nimaš želje po raziskovanju širše okolice, je lepo. Bistvo so pa terme, ki so čudovite, tako da če še nisi bila, ti priporočam vsaj en sprehod skozi ;)

    ReplyDelete
  3. Zgleda sicer lepo...sem pa še ne dolgonazaj poslušala dve gospe na vlaku, ki so ravno odhajale domov z rimskih term in niso bile ravno zadovoljne... Baje, da imajo ful čudno narejeno. Tam ko so bazeni so bazeni in nimaš kam it na pijačo razen z dvigalom v ne vem katero nadstropje in poleg tega se moraš za tja gor preoblečt ker ni namenjeno da se v kopalkah tam sprehajaš kar je že en minus...lahko bi imeli vsaj en bar zraven da lahko greš normalno v brisačo zavit na kavico. Drugače pa na slikah zgleda res lepo ampak se mi zdi, da so te terme res v napačnem kraju :D

    ReplyDelete
  4. Dejansko so tako lepe :O Bom morala enkrat pogledat, so mi dost blizu :)

    ReplyDelete
  5. Wow, amazing! Da se cesa takega lotijo pri nas je pa ze pohvalno :)

    ReplyDelete
  6. Zgleda reees lepo. :D Kok bi blo dobr met tole v svoji lasti. xD Idila. :)

    ReplyDelete
  7. OMG :) kok lepo :)
    Meni je pa moj dragi lih danes reku, da ma presenečenje zame, da me pelje v rimske terme, to je vse kar mi pove...wiiiii, komaj čakam :)

    ReplyDelete
  8. that's HEAVEN!!!
    my official dream!!!!
    plac to have fun and relax your mind!
    amazing!
    xoxo

    Syriously in Fashion
    Syriously Facebook Page

    ReplyDelete