Jul 28, 2011

NOTD #25

Kleancolor ~ Neon pink + Milani ~ Silver glitter

Včeraj sem dobila paket lakov, ki sem jih že doooolgo pričakovala. Naročila sem nekaj Kleancolor lakov in pa 2 Milani glitter laka (zlatega in srebrnega). In danes sem seveda morala izprobati vsaj enega, ker pa mi glittri niso dali miru, sem na prstanca nanesla še tega. 
Nalakiranega imam Neon pink-ija in pa Silver glitter-a. Neon pink potrebuje le eno plast, glitter pa približno 3 (bleščice sem nanašala po občutku). In ker neon-a nikakor ne znam poslikat, so te fotografije bolj kot ne simbolične.






Najbolj realna barva je na 4. sliki.
Lak po koži sem očistila kasneje, tako da spreglejte prosim.


INSPIRACIJA:

 

In še klik za moj giveaway, ki traja do 1. avgusta 2011! ;)

12 comments:

  1. luštna lakca in ful dobra manikura...tko posebno...všečno, res. Pa velik vesela z odstranjevanjem bleščic....men zmerej grejo vsi živci ker je tko težko;)

    ReplyDelete
  2. te bleščice so pa res super...skor tako razporejene, kot je tista fotka z manikuro polno bleščic (k si jo na ars enkrat nalepila).....
    pa te bleščičaste ustnice so tud kjut:)

    ReplyDelete
  3. Eva- Hvala! Sicer pa odstranjujem bleščice s folijo, tako da ni noben problem ;)

    Pink_Diamond- Jaaa super so bleščice in ni jih tako težko razporedit, ker so res goste.

    ReplyDelete
  4. love this. just ordered milani, heh . gold one looks nice too

    ReplyDelete
  5. lepo <3 že 2 tedna imam napisan seznam lakov, ki jih nameravam naročiti (prav tako kleancolor in milani), ampak se vsakič najde kak bolj ''nujen'' nakup :P

    ReplyDelete
  6. Naktsmeita- That`s my first Milani and i love it! :)

    Dragana- Da, stvarno <3

    Tinna- Joj poznam to! Never ending story :D

    ReplyDelete
  7. vau, tole zgleda pa res čudovito!! sploh tale neonček mi je ušeč :) Pa še enki bi te rada vprašala - kako tiste bleščice odstranjuješ s folijo? Kje si pa drugače naročala tele čudovite lakce? :) Že vnaprej hvala za odgovor :)

    ReplyDelete
  8. ^ Bleščice odstraniš tako, da vatko namočiš v aceton, oviješ okoli prsta, nato pa čez vato zaviješ še alu folijo. Počakaš približno 5min in odstraniš (najprej folijo, potem pa še vato z bleščicami). Enostavno in prihrani veliko truda, vat in še noht ne poškoduješ. Lake sem naročila na cherryculture.com (ampak odsvetujem, sem namreč čakala 5 mesecev!!!). Rajši poskusi na ebayu.

    ReplyDelete
  9. Super usne, kako si dospela do tih sljokica a i pink ruza? fantasticno nesto...
    http://blumarine-blumarine.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Prelepe nokte imas! Lep lak :))

    ReplyDelete
  11. Hvala za nasvet :) Jaz sem se vedno matrala tiste velike bleščice spravit dol, naslednjič bom pa poskusila tole ;) Na ebay-u sem ravnokar naročila 2 lakca in sem jih danes dobila, bom kmalu naredila objavo :D Kupila sem pa na teli strani: http://stores.ebay.com/sparklingnailsbyjewels Moram rečt da sem zelo zadovoljna, ker poštnina ni bila velika, pošiljka pa je potovala 10 dni ;)

    ReplyDelete