Mar 31, 2011

Barve, barve, barve!

Letošnja pomlad in poletje sta zaznamovana z barvami. Ko vstopiš v trgovine z oblačili, žive barve kar kričijo z obešalnikov. Sama imam rada barve, vendar ne pretiravam z njimi. En barven kos bo zadostoval. Lani sem si na razprodajah kupila živo vijoličen usnjen in zelo prostoren clutch, ki ga bom lahko to sezono super koristila. Privoščila si bom še kakšno barvno majico in balerinke, ostali kosi pa bodo umirjenih barv, oziroma bo to jeans, moja ljuba pudrasta barva in črnina, kateri se verjetno nikoli ne bom odpovedala.

Opazila sem, da se zdaj dosti nosijo clutch-i in to kar tako za vsak dan. Sama si sicer ne predstavljam vlačit vso to kramo, ki jo imam jaz v torbici, na rokah (cel dan), ga bom pa sigurno nosila za sprehode po mestu, pijače, v kino ipd.

Nekaj clutch-ev po moji izbiri:
- Asos, 21 eur



- Ted Baker, 166 eur

- Dorothy Perkins, 13 eur

- Balenciaga, 675 eur

- Marc by Marc Jacobs, 300 eur

- Miu Miu, 350 eur

Od barvnih čevljev bi pa sigurno izbrala kaj izmed tega:
- Asos, 33 eur

- Ted Baker, 35 eur

- Topshop, 100 eur

- Asos, 72 eur

Od oblačil, pa so mi padli naslednji kosi v oči:
- Asos usnjena jakna, 160 eur

- Asos trenč, 72 eur

- Asos obleka, 59 eur

- H&M majica, 20 eur

- H&M top, 15 eur

- Vero Moda jeans, 23 eur

No, pa da ne pozabim še na nakit:
- Asos uhani, 13 eur

- Asos prstan, 10 eur

- H&M zapestnica, 7 eur

- H&M šal, 3 eur

No, to je nekaj barvnih kosov po moji izbiri. Upam, da se bo vsaj kakšna, zgoraj nalepljena zadeva, znašla v moji omari.
Uživajte pomlad v živih barvah!

Mar 30, 2011

Kokosovo olje

Kokosovo olje je že kakšno leto in pol moj zvesti spremljevalec oziroma "number one" izdelek za moje lase.
Ker so moji lasje po naravi valoviti, imajo že zaradi tega bolj suh videz. Dokler nisem odkrila tega olja, sem na lase in na lasne konice pacala vse kar je bilo podobno olju, po drugi strani pa je vsebovalo silikone, kar je še dodatno izsušilo lase. (Poleg suhih las, sem jih še belila, saj sem bila dolgo blondinka.)

O učinkovitosti kokosovega olje sem brala na raznih forumih in se odločila, da mu dam priložnost. Nanesla sem ga kot masko (eno noč pred pranjem po celotni dolžini) in ga dobro vmasirala v lasišče. Ko sem drugi dan oprala lase, so bili že po prvi uporabi olja mehki in sijoči. Res AWESOME! To "terapijo" zdaj izvajam pred vsakim pranjem, ko si lase operem, pa ga dam malenkost še na lasne konice, saj prekrije pomankljivosti in nahrani izsušeni del lasu.

To olje ne samo nahrani, navlaži las, ampak pri redni uporabi tudi vzpodbudi rast, saj z masažo lasišča in zdravim lasom pospešimo ta proces.
 Aja, pa še noro diši <3!

Jaz trenutno uporabljam Vitaquell-ovo kokosovo olje, ki sem ga kupila v DM-u, stane pa okoli 6 eur:


Pri nakupu pa bodite previdne, da je bio, hladno stiskano olje, saj to pomeni, da je bolj hranljivo kot tisto predelano:


Olje je v trdi obliki in se med dlanmi popolnoma stopi. Jaz ga shranjujem kar v kopalnici (v omari):

Kolikor oglašujem to olje zadnje čase, bi že ljudje mislili, da delam na kakšni kokosovo plantaži :), ampak meni je res popravil lase in ga toplo priporočam vsem. Tudi moje prijateljice, katere so ga začele uporabljati, so navdušene.

Mar 29, 2011

NOTD #5

Počasi se želim znebiti gela iz mojih nohtov, zato sem se odločila, da jih čisto skrajšam. Gela ne upam piliti dol iz nohtov, da ne bi poškodovala svojih, zato bom enostavno počakala, da ga nohti prerastejo.
Ker je pomlad in so na vrsti žive in pastelne barve, ki tako ali tako (meni) lepše izgledajo na kratkih nohtih, se ne sekiram kaj dosti, da so tako kratki.

Včeraj sem si kupila Catrice - Am i blue or green? in ker mi je že v flaški noro všeč, sem ga morala takoj izprobati še na nohtih. Barva je definitivno modra, nežna, pastelna. 
Potrebuje 2 plasti za popolno prekrivnost, je pa malenkost progast (edini minus).

Če je tudi vam všeč, presodite same:







Mar 28, 2011

Kozmetični nakup

Že dolgo časa obljubljam, da bom pokazala kaj vse sem nakupila v Londonu, pa nikakor nisem našla časa poslikat in napisat objave. Danes sem poslikala kozmetični del, čevlji in ostalo pa sledi v naslednjih dneh. :)
Večinoma sem iskala izdelke, ki jih pri nas ne moreš kupit oziroma je cena v UK nižja.

Domov sem prinesla:

- Chloe Rose edition parfum; zraven so mi podarili lično Chloe kozmetično torbico. Parfum se ne razlikuje veliko od stare verzije, edina razlika je ta, da je Chloe Rose edition malenkost bolj svež.


- 3 nove lace: 2 Models Own (Pink fever in Lili`s pink) in American Apparel (Dynasty). Models Own Lili`s pink mi je zelo všeč, prav tako Dynasty od AA, Pink fever (temnejša roza na sliki) pa ne odgovarja mojemu tenu kože, tako da ga z veseljem menjam (ali prodam), če katera želi.


- Maybelline Volume Express maskara (ki je še nisem odprla); Benefit Girl meets pearl (šimrasta krema, ki jo lahko zmešaš z dnevno kremo ali naneseš čez puder za sijaj); Lancome Hypnose maskara  (ponovno sem ugotovila, da je to "the one" maskara, saj mi naredi videz umetnih trepalnic); Benefit So hooked on Carmella (najboljši parfumček ever; diši po vaniliji; je sladek in obstojen; nujno ga povohajte, če ga kje v tujini zagledate, ampak dajte mu tudi kakšnih 5 min, saj se vonj s časoma razvije <3); Mac lipglass (eden izmed ljubših glossov).


Danes pa sem šla v Müller po barvo za lase in seveda nisem mogla mimo polic z novimi Catrice in Essence laki, tako da so z mano šli sledeči:

- Essence Cracking top coat; bel
- Catrice; Miss Piggy reloaded
- Catrice; Am i blue or green?
- Essence; bleščičast nadlak


Zdaj pa me drogerije ne vidijo več, lep čas! :)

Mar 25, 2011

Mother`s day


Vse lepo na vaš dan, mamice!

Mar 20, 2011

Back home!

Povsod je lepo, doma pa je najlepše....NOT!
Meni je London res top of the top in bi se takoj lahko preselila tja.
Dnevi so čisto prehitro minili :(
Načeloma sem šla z namenom nakupovat, sem pa en dan posvetila tudi ogledom in sicer sem šla na London`s eye in v Tower of London. 
Drugače pa bi opisala tale (pre)kratek izlet kar s parimi besedami: shopping, Stabucks, beer, SHOES!!! and Pizza Hut.

Še nekaj random slikic:











Sem pa ugotovila, da je že 1 leto naokoli od kar pišem blog. Full gre hitro čas!
Hvala vsem, ki me berete <3 !

Mar 10, 2011

London prihajam!

Počasi spravljam na kup stvari, pakiram in razmišljam kaj vzeti s sabo v London za 4 dni?
A bo sončno, a bo deževno, a bo toplo?
A bom kaj kupila, a rabim še kakšno dodatno torbo?
A vzamem bolj "casual" stvari?
Jaooo, sovražim pakiranje!!!
Se pa full veselim tega kratkega potovanja in upam, da s sabo prinesem kaj novih pomladanskih kosov. No ja, ne dvomim v to, saj London nikoli ne razočara :)


In še ena lepa misel za konec:


Lep vikend vsem!